Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Taller de cuina



CUINA:
En el tercer trimestre vem començar el taller de cuina, era cada dilluns per la tarda de 15:00h fins a les 17:15h.
El primer dia vem anar i vem entrar, ens va rebre les nonitores. Vem fer la precentació i ens van donar uns fulls per omplir les nostres dades i un full de les normes del taller (cabell recullit, ungles retallades i no pintades, etc). El primer dia ens feia molta vergonya perquè era el primer any que participavem  en aquest taller.
El segon dia vem entrar directament a la cuina, vem rentar-nos les mans i vem posar-nos el davantal i el gorro, també vem fer tres grups de 3/4persones i cada grup va llegir la seva recepte, tots nosaltres vem cuinar el que li tocava, també cada grup tenia que renta i assecar els plats que ell deixava a la taula i finalment vem presentar el que havíem cuinat. El primer dia no vem preparar la taula, perquè com que erems nous no ens va donar temps de preparar-la, així que ho vem menjar a la cuina. Cada dilluns fèiem receptes diferents i així vem passar tot el trimestre.
I també al mig del trimestre van venir 3 alumnes, com que  eren nous els primers dies no van participar amb nosaltres pero els últims dies es van acostumar.
L'últim dia vem fer un tastet al nostre institut, vem preparar algunes receptes que hem après del  taller,  ho vam cuinar amb l'ajuda de la monitora (la Cristina), vem preparar tot això per als nostres professors. L'hi van agradar molt.
 Cristina et volem donar les gràcies per tot això que has fet per nosaltres. Hem après moltes coses de tu .