Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Taller de circ





EL CIRC:
En el segon trimestre hem fet un altre taller, és el taller del circ. Era cada dilluns per la tarda de 15:00h fins a les 18:00h.
Vem començar el circ fent una petita explicació del que faríem en aquest trimestre, vem conèixer els nostre monitor, l 'Alvaro. Vem fer estiraments i un exercici de la presentació:  havíem de dir els nostres noms i fer alguna cosa divertida . Després d'això, vam començar la classe fent dos grups, un va fer equilibri pel cable i l'altre grup va fer  malabars, pilotes, diabolo i el plat,  i al mig de classe vem canviar d'activitats.
 En el segon dia del taller, vem canviar-nos de roba i ens vem dividir en grups. Un grup va anar amb l'Álvaro i  l'altre amb l'Ariadna (que és l'ajudant del monitor).
Amb l'Ariadna vem fer el cable d'equilibris, ho teníem que passar amb diferents posicions i tambè amb ella vam praticar els pedals.
En el mig del trimestre es va marxar l'Ariadna i va venir un noi, amb ell feiem salts d'acrobàcia i coses de molta resistència.
Abans de fer la presentació final al nostre institut vem fer l'últim exercici de les bicicletes i de les pilotes, ho vem fer amb l'Alvaro.
L'últim dia del taller ho vam fer al nostre institut, vam fer una presentació de tot el que hem après del circ. Vem presentar totes les activitats als alumnes del nostre centre.
Ha estat un taller molt interessant.