Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Crema Anglesa


CREMA ANGLESA


INGREDIENTS (per a 4 persones):

- 1 litre de llet semidesnatada.
- 6-8 rovells d'ou.
- 200 g. sucre.
- 1 Palet de vainilla.
- 1 Sobre de cafè descafeïnat.


COM S'ELABORA:

Escalfem la llet amb la vainilla.
Separem els rovells dels ous de les clares.
Barregem els rovells amb el sucre en un recipient, remenant amb ajuda d'una vareta.
Colem la llet calenta sobre la barreja anterior sense deixar de remenar fins a obtenir una crema líquida com la del flam.
Escalfem a foc molt suau fins que s'espesseixi lleugerament.
Remenem per mitjà de varetes fins que qualli lleugerament procurant que no s'enganxi al recipient en cap moment.
Com es pot observar, l'elaboració de la crema anglesa és el mateix que la preparació de la crema catalana o les natilles.
Partint d'aquesta crema anglesa amb incorporació de nata, mantega, emulsionants i aromatitzants etc., podem obtenir una base per gelats.


Olaya, Andrea, Tajinder i Marc