Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Amanida de salmó fumat i poma




L’Esfrailen, l’Omar, el Dani i el Domingo vam
cuinar una recepta que es deia: Amanida de
salmó fumat i poma.
 Ens vam repartir la feina i el primer que vam fer és rentar l’enciam, després el vam passar per la centrifugadora per eixugar les fulles d’enciam. Després vam tallar el salmó i seguidament vam tallar la poma a la juliana. A continuació quan ja estaven
tots el passos fets i amb el salmó a tires, les
vam embolicar amb l’enciam i després ens van
ensenyar com es fa la vinagreta.
Primer ens van deixar presentar el plat a
la nostra manera i després el presentaria
el professor Jordi a l ‘estil actual, com
l’Arguiñano, vaja. Buscant més estètica i bona
presentació. També vem provar de muntar una
ració individual, com una tapa.







Ingredients per 4 persones:

10gr Fulla de roure
10gr Escarola
10gr Lollo rosso
8U Tomàquet cherry
100gr Salmò fumat
1U Poma verda
Per fer la Vinagreta: 1/3 de vinagre de xères,2/3 oli d´oliva,2gr.sal
PREPARACIO:
1. Netegar i centrifugar(o escorre) els enciams
2. Rentar la poma,tallar-la a juliana.guarda-la amb aigua perque no s`oxidi
3. Tallar el salmo fumat en tires 2cm x 7cm
4. Fer uns farcells amb enciams i embolicar-los amb lestires de salmò fumatmaitat
5. Tallar els tomaques cherry per la maitat
6. Fer la vinagret amb l`ajuda d`un biberò,ajuntat l`oli,el vinagre i la sal. Emulsionar