Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

RECEPTA DE TARTIN DE POMA


RECEPTA DE TATIN DE POMA

150 grams de mantega
125 grams de sucre
pasta fullada
4 pomes

ELABORACIÓ
1. Vam rentar les pomes, després les vam pelar, les vam tallar en 4 parts , i finalment li vam treure el cor de la poma. Vam posar 125 grams de sucre i els 150 grams de mantega a l'olla, la vam posar al foc fins que es desfés el sucre i la mantega . Quan ja estava tota desfeta la vam treure i vam ficar la poma dins de l'olla. També vam estirar la pasta fullada i li vam fer forats amb una forquilla. Quan ja estava tot fet,  vam posar la pasta fullada dins de l'olla i ho vam ficar al forn 15 minuts a 125 graus. Quan ja està tot fet la tens que deixar que es refredi dins de la nevera una estona , després ja te la pots menjar.