Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Sortida museu Arts Santa Mònica

El dijous 28-10-10, els alumnes de l'Aula Oberta de l'I.E.S Joan d'Àustria, van fer una sortida al museu Arts Santa Mònica. Quan van entrar, pujaben per unes escales molt amples i les parets tenien uns dibuixos molt interesant.
Els va atendre una noia molt simpàtica, i els va explicar com els cuiners fan les "esferificacions" i els va ensenyar uns aparells molt curiosos, que els cuiners fan servir molt. Més tard es van assentar en unes cadires i al davant tenien una taula, que després van fer servir uns intruments per fer experiments.
Pimer de tot els i van donar una casola i una cullera, i després van afegir 100 ml de suc de pinya, i van escalfau a 100 graus, i quan surtia bombolles allavors es treia del foc, i després deixes reposau a la nevera durant una hora.
Després d'haver fet aquest primer " plat ", els van donar un bas de precipitat i un pot amb aigua i sals minerals, i amb un líquid de color verd, agafaves amb la xeringa un puntet de líquid de color verd, i el tiraves dins del pot amb aigua i sals minerals i es convertia amb un pèssol, depén de la quantitat de líquid de pèssol tiresis. Aquesta excursió m'agradat molt, perquè has pogut fer nous invents o nous experiments que mai as fet.


Joan Roig Bosch