Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Rodatge de L´estampació

El divendres passat dia 5 de desembre , vam anar a rodar a la tenda de l´estampació. Primer van fer el plànols de l´exterior, també van gravar al carrer. Quan filmàvem a la gent estaven mirant com podríem fer per què poguí quedar molt millor el plànol per la llum, i que tingui relació desprès amb el muntatge. Al cap d´una estona fora fent exteriors, vam entrar a dins de l´ofici. Vam deixar les coses , abans de rodar van parlar on volien anar a gravar primer.
A continuació quan ja preparem l´equip de rodatge, començarem a elaborar el guió del personatge. Desprès de filmar el primer plà, vam repetir algunes vegades i quan estaven a punt d´acabar el plà, van aprofitar a rodar coses del voltant.
Quan vam acabar aquest plà i van anar a l´habitació del costat, en va explicar una mica com´utilitzava les coses, com feien els dissenys i del futur de l´estampació. De prova va utilitzar una màquina que es diu ¨pop¨, es una màquina que fa dissenys i va amb unes pintures.
Els de l´estampació ens van donar una samarreta a cadascú i van dissenyar amb l´ajuda de la Natalia, que es la que feia d´actriu en el plànols, desprès també ens explicava el Josep Maria que es el cap de l´estampació i la companya que es diu Norma, A l´acabar de rodar Josep Maria , Norma i Natalia ens van donar la samarreta, amb un ós i un quadern. Moltes Gràcies!!!














                                                                             











Judy Cueva