Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Canal Olímpic

Un dia l’ Institut Joan d’Àustria vem anar a una excursió. Els de la classe de 3r d’ ESO i també nosaltres de l’aula oberta.
Vem marxar de l’institut a les deu del matí. Mentre el professor de Educació Física, que es diu Jordi, estava passant la llista , nosaltres estàvem esperant fins que deia els nostres noms.
Després de que el professor Jordi havia acabat  de passar la llista, ens vem  anar a l’autocar.
Despés d’un llarg viatge  per fi hem arribat al canal olímpic. Quan baixàvem estàvem veient el paisatge que tenia aquet lloc tan bonic.
Vam caminar una mica per buscar on menjaríem l’entrepà, després
De menja l’entrepà vam anar als vestíbul a canviar-nos. Després de casi mitja hora vam sortr tots per posar-nos el armilla salvavides i que el senyo ens dones també el caiac.
Després d’agafar el que necessitàvem vam fer dos grups, abans de fer les coses el professor ens va explicar una mica sobre com se utilitzà el caiac i també perquè no es girés.
Després d’explicar com funciona tot vem començar a puja a les canoes,
Al principi ens donava por de que caiéssim a l’aigua.
En un grup primer anaven sols, i els del segon grup anaven acompanyats d’un altra company.
Però tal qual algunes persones van girar-se la canoa, hi havia algunes persones que cridaven perquè tenien por que caiguessin a l’aigua.
Però clar, cada excursió tenia un joc i era els jocs que deien els professors teníem que anar.
Després vam canviar els grups.
Però bé, encara què teníem  bastanta  por però ha sigut  divertit.
Després d’aquesta llarga excursió vam anar a canviar-nos, i després quan estiguéssim ja tots ens vem tornar a l’Institut Joan d’Àustria. Jo crec que tots estaven contents d’haver vingut a l’excursió d’aquet dia molt divertit.











Silvia Vieira