Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

El dia més llarg de navegació


Tot va començar amb una classe teòrica, en el que ens explicaven diferents zones litorals de Barcelona, després de fer totes les activitats de les coses que es tractava la classe, ens van donar una noticia que ningú  l’agradava  i era que no podíem sortir amb el vaixell  en el que estàvem a bord anomenat Far Barcelona, perquè hi havia un problema amb el pont on tindria que passar el vaixell.
Al passar una llarga espera de tindre la solució, va decidí el capità Dani que tindríem que anar a navegar amb el vaixell de sempre que es diu Far Barceloneta que era aquell on sortíem cada dilluns per les tardes a navegar.
Al temps estar tots a bord de el Far Barceloneta, ens vam presentar uns nous nois de un altre institut. Tots ens vam posar en acció a fer cadascú un ofici en el vaixell, tots vam participar i al temps no era el millor ja que feia molt fred i el vaixell navegava  amb molta rapidesa més de lo normal.
Quan vam llegar al nostra destí de navegació que era desde el port de Barcelona fins al port de Badalona, vam passejar i coneixer una mica la zona per on anàvem i al cap de mitja horeta vam menjar i ens vam relaxar una mica per després tornar a el port de Barcelona.
Però avans de regressar al port de Barcelona,van a anar a un altre port on hi havien vaixells de pesca, on ens van explicar que vaixells se utilitzava para pescar peixos com per exemple els peixos blaus o blancs.
En fi, que va ser un dia  que en va agradar molt  i a més a més, baix a prendre coses noves que no sabia.

Alexa