Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.
Barcelona-Badalona
Grumet 10/12
Per començar vam fer una classe teòrica; parlàvem de les distintes zones de la costa, com per exemple: Les Zones Urbanes són zones poblades, La Zona Agrícola zona  de camps de cultiu, La Zona forestal són de poca població rodejant  la zona urbana i per últim Les Zones Industrials. Després vam fer uns exercicis sobre aquest tema.
Quan van acabar, vam sortir a l’altre vaixell, per que no podíem sortir amb el vaixell Far Barcelona per un manteniment del pont així que, vam agafar el Far Barceloneta.
Abans de sortir vam fer una mena de “Ruta” primer teníem que passar per el Port Vell , el Port Olímpic, el Fòrum, el Besòs, St. Adrià, les 3 Xemeneies i la Fàbrica. Finalment vam tornar al Port Vell al moll dels vaixells dels pescadors, on venen el peix fresc que pesquen.
Una monitora ens va parlar de els tipus de peix que n’hi han: peix blanc (com per exemple: Lluç, Rap...) i peix blau (com per exemple: Sardines, Verat...) i per acabar vam anar a la Llotja, on venen els peixos que pesquen els pescadors.
Hem va agradar bastant, per que ens vam divertir menjant al port de Barcelona, recomanaria aquesta experiència.

Marta.