Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Taller de cuina : valoració final

El tutor ens va explicar que faríem un taller de cuina a Impulsem, escola d’aprenentatge que facilita l’adaptació i la integració social i laboral. 
Abans d’arribar pensàvem que era una ¨tonteria¨ perquè crèiem que no ho faríem bé. A l'arribar ens van presentar al monitor, es deia Jordi. Ens van fer una breu explicació del què faríem en el taller i on estava tot el material, ens van donar les receptes i ens preparàvem en grup de tres. Les tres primeres receptes que vam fer van ser: Amanida de salmó fumat i poma, Crema Anglesa i Tarta tatin de poma. En acabar cada recepta ,és a dir al final, degustàvem el menjar per saber com havia quedat.  Ens vam sorprendre de com va quedar de bo tot.
Teníem ganes de tornar, però només anàvem un cop per setmana, en concret els dijous per la tarda.
Ens ho passàvem tan bé que anaven passant els dies i resultava que ja era el últim. Tots ens vam posar molt tristos.
L’últim dia: un càtering en el nostre institut on vam convidar als familiars, professors i direcció.
Ens vam preparar com fer l’exposició, vam fer un vídeo on sortien els millors moment de tot el taller, per regalar-li al monitor Jordi.
El dia ha arribat i tots estàvem molt nerviosos perquè no sabíem com quedaria i si li agradaria als convidats. Vam baixar al menjador i en Jordi ens van separar en 5 grups que era igual a 5 plats. Les receptes eren : Amanida de salmó fumat, mini truita de patates, perles de meló amb escuma de menta, xupa xups de pollastre i mousse de mató amb mel i llimona.
El menjar ens va quedar molt bo i tots els convidats ens van felicitar, estàvem molt contents de tot el treball que havíem fet, això li devem al Jordi per tot l’esforç per ensenyar-nos
Gràcies per tot !

Marc i Domingo