Aquest trimestre els dijous a la tarda en el tastet de cuina hem treballat i hem après a com és cuina. També a saber on estaven els aliments, a fer plats nous de cuiners coneguts i especialistes. Jo m’ho he passat molt bé, he après moltes coses i a saber treballar amb grup, que és el més important, i a tenir ganes de fer-ho i tastar plats que desconeixia i no havia menjat mai.
L’últim dia de cuina estàvem tots molt motivats per fer els plats i el menjar bé. Ens estava pasant l’hora molt ràpid, havíem de fer el menjar per 50 persones, però fent les coses bé i amb “carinyo” surt tot molt bo, així que vam agafar tots els plats, el vam pujar a la sala d’alumnes, vam presentar els plats i després els professors i les famílies s’ho van menjar quasi tot, és a dir que estava tot molt bo.
Tot això jo crec que sense el gran cuiner, el Jordi, ens haguéssim embolicat molt, va tenir molta paciència a l’hora d’estar per tot: és un bon cuiner i una bona persona.