Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

FILET DE POBRE AMB OLI DE ROMANÍ




Aquest dijous hem fet filet de pobre amb oli de romaní.

INGREDIENTS:
2u filet de porc
2u branques de romaní fresc
4u patates mitjanes
QS oli de girasol
200gr oli d'oliva
QS sal, pebre i salsa perrins.

PREPARACIÓ:
1 Pulim els filets.
2 Pelem les patates i les tallem en forme de daus rectangulars.
3 Per fer l'oli agafem les branques de romaní i les rentem les assequem bé, i les infusionem amb l'oli d'oliva a foc molt suau, durant 25 minuts.
4 Confitarem les patates, amb el l'oli de girasol, al forn durant 40 minuts.
5 Marcarem els filets en una paella a foc viu i els hi donarem una volta i quan estigui els tallarem.
6 Els posarem en una safata per anar al forn, amb  l'oli de romaní i les patates cuites, 5 minuts.
7 Els traurem i hi afegirem un rajoli de salsa perrins.
8 Montarem el plat.