Benvinguda

L'alumnat de les Aules Obertes volem ensenyar-vos alguns dels nostres treballs. Esperem que us agradin.

Soldadura




Durant els mesos de gener, febrer i març hem fet un taller de soldadura al tastet d’oficis. Començava a les 10 h. del matí i acabava a les 13:00. Vam fer quatre grups, cada grup era un institut . Hi ha havia dos professors, el que ens va tocar es deiaPedro. El primer dia ens va ensenyar a posar una màquina, a posar l’electrode i a soldar. Durant 3 mesos vam aprendre a soldar en vertical i horitzontal, a tallar amb una màquina. Els últims dos dies vam fer dos tallers: un de fusta i un altre d’electricitat. En la fusteria ens van ensenyar les màquines que hi havien al taller. També el treball que van fer altres alumnes en electricitat. Vam fer pràctiques d’electricitat i vem muntar un circuit elèctric.
-Domingo Flores: a mi em va agradar molt perquè m ‘agrada la soldadura, també el professor Pedro que es va portar molt bé amb nosaltres, li agradava molt fer bromes.
- Brayan Zepeda: per mi va ser una experiència molt agradable perquè he après moltes coses, també vaig conèixer gent nova: els professors eren simpàtics. En part tota aquesta feina pot servir pel futur.